ons vak

Corporate communicatie

Wij geloven niet in betekenisloze missies of motto’s, die buiten de kamer waarin ze bedacht werden nauwelijks doorklinken. Wij geloven niet in corporate communicatiemiddelen die een doel op zich worden en niet van het papier af komen. Corporate communicatie moet authentiek zijn en impact hebben. Heel goed doordacht en creatief, zodat het mensen ‘raakt’.

Onze corporate communicatie ondersteuning richt zich op de essentie. We betrekken de eigen organisatie bij beleid en initiatief. We versterken de relaties met belangrijke stakeholders in markt en samenleving. En we gebruiken onderzoek en analyse om een overtuigende reputatie te bouwen. Corporate communicatie maken we begrijpelijk: van boardroom tot werkvloer en van consument tot opinieleider.

Onze expertise reikt van issuemanagement, waarmee wij grip houden op ontwikkelingen in de opinievorming, tot internal branding, waarbij de externe beleving van uw organisatie wordt gekoppeld aan de betrokkenheid en marktgerichtheid van uw medewerkers. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in de advisering over crisiscommunicatie en voorkoming van reputatieschade. Wij zorgen ervoor dat een organisatie snel weer de regie kan herpakken.